Bij Sign-Tech wordt buitenreclame verwerkt tot een product dat klasse en kwaliteit uitstraalt.
Alle buitenreclame die wij maken is van hoogwaardige kwaliteit en door vakmensen met precisie vervaardigd.
Er wordt uitsluitend gewerkt met computergestuurde moderne apparatuur. 

Ook willen wij u graag adviseren bij de ontwikkeling en keuze van uw ontwerp.

Spandoeken in frame

Een spandoek in frame is een duurzame en lichte oplossing voor reclame op bijvoorbeeld uw gevel of muur.
Een spandoekframe bestaat uit stevige aluminium buizen, koppelstukken en spanelastieken en zorgt voor een representatieve uitstraling.

Mocht u een spandoekframe wensen, dan is Sign-Tech uw adviseur!

 

 

Lees meer...

Bootbelettering

 

Bij Sign-Tech kunt u ook terecht voor de belettering van uw boot. Bijvoorbeeld de naam van de boot, haven, plaatsnamen of registratienummers.
Met de bootstickers van Sign-Tech beschikt u over de juiste bootbelettering. Elk formaat, kleur en lettertype is mogelijk.

 

 

 

Lees meer...

Etalagebelettering

Opvallende en mooie raambelettering trekt nieuwe klanten en biedt herkenbaarheid voor uw huidige klanten. Het is een blikvanger voor uw onderneming en een zeer functionele manier om reclame te maken. Naast het vergroten van uw naamsbekendheid, kunt u de ramen zelf ook versterken en de producten die in de etalage liggen beschermen.

Sign-Tech kan uw ramen, maar ook complete puien, voorzien van belettering door middel van zandstraal- of kleurenfolie. Doordat deze materialen digitaal te bedrukken en te snijden zijn, kunnen speciale effecten gecreëerd worden.

UV-werende folie:
Doordat deze folie een groot gedeelte van de UV-straling filtert, is dit zeer geschikt voor etalages. U voorkomt verkleuring van uw producten, maar het zicht naar binnen blijft uitstekend.

Lees meer...

Reclameborden

Sign-tech biedt alle mogelijkheden op het gebied van reclameborden. Of het nu gaat om belettering van auto's, auto reclame, beursborden, displays of reclameborden op bedrijfspanden. Voor al uw wensen op het gebied van reclameborden bent u bij Sign-tech aan het goede adres.

Voor ons is het een uitdaging om de ontwikkelingen in deze groeiende branche te blijven volgen. Door up-to-date te blijven bezitten wij de kennis van de modernste technieken voor het ontwerpen en uitwerken van allerlei soorten reclameborden. Vanzelfsprekend is dit direct in het eindprodukt terug te vinden!

Uiteindelijke zijn uw reclameborden ook een beetje onze reclame!

Lees meer...

Gevelbelettering

Gevelbelettering zorgt voor naamsbekendheid en is effectief om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Het is daarom belangrijk dat de belettering goed aansluit bij uw visie.

Wij adviseren u graag hierover en zorgen voor de benodigde gevelbelettering, zodat uw bedrijf exact de uitstraling heeft die u wenst.

Sign-Tech maakt gebruik van verschillende methodes en materialen, zoals plakletters van hoogwaardige folie en acryllaat letters. Een buizen frame met spandoek, 3D doos letters en reclameborden van elk gewenst formaat vallen binnen de mogelijkheden.

Lees meer...

Uw betrouwbare partner in betaalbare reclame